Для контрактників будують нову казарму

1371 0

Ми у соцмережах:

Для контрактників будують нову казарму

У Рівному для військовиків-контрактників оперативного командування «Захід».збудують казарму поліпшеного планування

Зводити її розпочали майже місяць тому.

- За цей час підготували місце для будівництва, перенесли на ділянку план будівлі в натуральну величину, визначили на місцевості крайні її кутові точки, розбили осі фундаменту тощо. На сьогоднішній день майже завершено встановлення блоків до нульової позначки, - розповідає начальник квартирно-експлуатаційного відділу Рівного підполковник Андрій Чухіль.

Бюджет нового об’єкту складає 18 мільйонів гривень. Введення в експлуатацію цієї будівлі з окремим виходом в місто на вулицю Коцюбинського сплановано вже до кінця 2018 року.

До речі, ще навесні в одній з військових частин гарнізону вже завершено переобладнання казарми на гуртожиток для проживання понад сотні військовиків-контрактників.

Прес-офіцер Міністерства оборони України в Рівненській області підполковник Віктор Шубец повідомив РВ, що масштабний будівельний проект реалізовується у військових гарнізонах по усій країні за дорученням президента України та під особистим контролем міністра оборони. Його мета - покращення соціального забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також