Для матерів загиблих учасників АТО з Рівненщини влаштували фотосесію

1250 1

Ми у соцмережах:

фото Вікторії Шинкаренко

Під час війни на сході загинуло чимало рівнян віком від 19 до 25 років. У загиблих залишилися молоді матері, тому рівненська волонтерка Вікторія Шинкаренко вирішила нагадати їм про те, що вони молоді та разом із фотографом Олександром Харватом організували фотопроект «Я - українка, я - мама героя».

У фотопроекті взяли участь 12 мам загиблих учасників АТО. Фотографували їх в образах справжніх українських жінок, у великих червоних намистах та вишиванках.

Коли жінки вдягнули намиста, вишиванки, то у них навіть змінилася хода. Фотосесією були всі дуже задоволені, – ділиться Вікторія Шинкаренко. Ідея створити календар з’явилася зовсім нещодавно. Окрім фото, ми плануємо додати туди ще й вірші цих жінок. Бо деякі  після загибелі дітей почали писати. Але для початку треба знайти людину, яка б безкоштовно погодилася зверстати календар, бо коштує це 1,5 тис. грн. Потім його ще треба буде надрукувати. Ціна одного – 150 грн, звісно, якщо буде календарів буде більше, то й обійдуться вонидешевше. Можливо ці календарі будуть і в продажі, – розповіла Вікторія Шинкаренко.

Фото Олександра Харвата

фото зі сторінки Вікторії Шинкаренко

фото зі сторінки Вікторії Шинкаренко

Фото Олександра Харвата

Допомогти зі створенням календарів можна фінансово, надіславши кошти на картку Приватбанку 5168 7573 1162 1199 (Шинкаренко Віта Степанівна).В призначенні платежу вказати, що кошти на календар.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також