Для мешканців міста рівненських атомників підняли тариф на тепло та водопостачання

1640 0

Ми у соцмережах:

Для мешканців міста рівненських атомників підняли тариф на тепло та водопостачання

Вже з грудня мешканці Вараша платитимуть більше за комунальні послуги. КМКП – це єдине підприємство в місті, що має ліцензію, яка дозволяє надавати послуги з теплопостачання, водопостачання та водовідведення. Між тим, тарифи для населення у місті рівнесньких атомників не піднімались з 2014 року, тоді як ціни збільшувались. Таким чином підприємство заборгувало атомній електростанції.

Тому вирішили підвищити тариф для населення. Чиновники розуміють, що таке рішення не сподобається громаді, проте для подальшої економічної стабільності воно є необхідним.

Як розповіла Олена Дембовська, в. о. начальника планово-економічного відділу, на сьогоднішній день порівняно з іншими містами-супутниками у Вараші не найбільший тариф, і висловила сподівання, що в подальшому збільшення тарифів проходитиме покроково: " Збільшилась вартістіь  електроенергії – відкоригували на дві-три копієчки. Це не буде дуже відчутно для мешканців". 

З новими цінами комунальники нарешті зможуть працювати без збитків. Що ж до боргів, які має комунальне підприємство перед РАЕС, то їх повертатимуть з міського бюджету.

За матеріалами з каналу «Енергоатом» .


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також