Для особливих діток – подарунки від Шакирзяна

1345 0

Ми у соцмережах:

Для особливих діток – подарунки від Шакирзяна

У День захисту дітей благодійник Віктор Шакирзян зробив подарунок вихованцям Рівненського обласного навчально-реабілітаційного центру — діти тепер мають новий ігровий майданчик.

Як розповідає директорка центру Алла Ярмошевич, працівники закладу старалися підтримувати ігрову зону в задовільному стані, але рік у рік робити це було дедалі важче:

- Обладнанню уже було 30-40 років. Його фарбували, ремонтували, проте воно було старе. Тепер маємо нове — завдяки нашому другу та меценату зі щирим серцем.

Тепер вихованці закладу граються на комфортному та безпечному ігровому майданчику, який встановив Віктор Шакирзян:

- Ті гойдалки, які раніше стояли на цьому майданчику, дуже вже були старі й небезпечні — діти могли травмуватись, граючись тут. Тому й вирішили замінити обладнання, придбавши нове на спеціалізованій фабриці. Основна вимога була, щоб матеріал, з якого зроблено тренажери та гойдалки, не був токсичним. Майданчик є сертифікованим та має дворічну гарантію. Він довго прослужить.

Керівниця Рівненського обласного навчально-реабілітаційного центру Алла Ярмошевич додає, що такому подарунку зраділи не лише діти, але й колектив закладу:

- День захисту дітей – це не лише дитяче свято. Це свято й для тих людей, які знаходяться поруч з дітьми, турбуються, допомагають та приділяють їм увагу. Адже дуже важливо, щоб дорослі знали дитячі потреби.

Віктор Шакирзян підтримує центр та його вихованців уже кілька років.

- Намагаємося допомагати при кожній нагоді, - розповідає Віктор Шакирзян. - Бо це особливі діти, які потребують вдвічі більше тепла та любові. Будемо й надалі підтримувати цих діток, допомагаючи створювати їм комфортні умови у навчально-реабілітаційному центрі.

Вихователька центру Оксана Гречка розповіла, що благодійник допоміг і з меблями та іграшками:

- Тепер у нас є кольорова стінка, новенькі яскраві столи, за якими навчаються дітки. Маємо й прекрасну містку шафу-купе, багато іграшок та розвиваючих ігор. Діти дуже чекають приїздів пана Віктора, адже він привозить ще й різні смаколики та гостинці.

Наразі заклад відвідують 83 дитини, які мають вади розвитку та складні порушення мови. Деяких дітей батьки забирають додому одразу після навчання. А є й такі вихованці, що постійно перебувають у закладі - цих дітей батьки забирають додому тільки на вихідні.

Олена ІВАНЮК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також