Для Рівненської АЕС побудують захисні споруди за 2 млн доларів

1351 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Компанія «Будівельна Індустрія Кантріінвестбуд» побудує захисні споруди для Рівненської АЕС за 74,9 млн гривень.

 Будівельна фірма має завершити виконання робіт до кінця року, повідомляє Telegraf.

ТОВ «Будівельна Індустрія Кантріінвестбуд» належить Юрію Ромашко. За даними Dozorro, з 2020 року фірма отримала підрядів на 852 млн грн, й майже всі — від ПАТ «Укрнафта» та ДП «НАЕК «Енергоатом».

Зазначається, що за рік — з липня 2023 по липень 2024 ТОВ "Будівельна Індустрія Кантріінвестбуд" отримало від "Енергоатом" 15 підрядів на 805 млн грн. Майже усі було отримано без конкурсу, а деталі контрактів були засекречені.

Спочатку компанія отримала замовлення на проєктну документацію для будівництва захисних споруд на Рівненській, Хмельницькій, Південноукраїнській АЕС та Централізованому сховищі відпрацьованого ядерного палива. Згодом їй доручили будівництво цих споруд та авторський нагляд.

Перший договір на захисну споруду для Рівненської АЕС на майже 145,5 млн грн було укладено у серпні 2023 року. Перед тим, у липні з нею підписали угоду на проєкт будівництва за 17,8 млн грн. Авторський нагляд за 264 тис. грн замовили у листопаді. Таким чином, з новою закупівлею загальна сума договорів за цим об’єктом вже перевищила 238 млн грн.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також