Для українців – можливий відпочинок у п’яти країнах

998 0

Ми у соцмережах:

Для українців – можливий відпочинок у п’яти країнах

На сьогодні українці можуть поїхати на відпочинок у Болгарію, Туреччину, Єгипет, Чорногорію, Хорватію.

Але в Болгарії та Хорватії треба підтвердити відсутність коронавірусу довідкою про тест, а тих, хто повертається з Чорногорії, чекає в Україні 14-денна самоізоляція.

"Куди можуть полетіти українці на відпочинок станом на зараз? Болгарія - при наявності негативного тесту на COVID-19, зробленого протягом 72 годин до прибуття; Туреччина, Єгипет - в'їзд і повернення без обмежень; Чорногорія - 14-денна самоізоляція по прибутті в Україну", - написав у Telegram міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Також, за інформацією міністра, можна відпочивати і в Хорватії, але при в'їзді туди обов'язковий негативний ПЛР-тест, зроблений протягом останніх 48 годин.

ПЛР-тест можна зробити перед вильотом просто в аеропорту: в "Борисполі", Львівському і Одеському аеропортах встановлено ПЛР-лабораторії для швидкого проходження тестування.

Міністр наголосив, що дані про можливість в`їзду змінюються щодня залежно від епідеміологічної ситуації в країнах. Тому перед поїздкою потрібно обов`язково перевіряти інформацію.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також