Для юнаків «Вереса» - болючий рахунок у грі з «Шахтарем»

761 0

Ми у соцмережах:

Для юнаків «Вереса» - болючий рахунок у грі з «Шахтарем»

Пропустивши тричі вже наприкінці зустрічі, команда Олега Шандрука поступилася юнакам Шахтаря у Щасливому. Шахтар U19 - Верес U19 - 4:0 (1:0)

У матчі з Шахтарем рівняни пропустили швидкий гол. Вже на десятій хвилині поєдинку таджикистанський легіонер гірників Хусрав Тоіров, підібравши м'яча на лівому фланзі атаки, змістився у штрафний майданчик і технічно пробив у дальній кут воріт.

Верес, пропустивши, продовжив грати у свій футбол. Підопічні Олега Шандрука на рівних протистояли супернику, нав'язуючи боротьбу та високий пресинг.

Вдруге рівняни пропустили лише на екваторі другого тайму. Антон Демченко продавив Ігоря Ромасюка і неочікувано для Михайла Кулика пробив з гострого кута, практично від лицевої лінії - 2:0.

Лише потім у червоно-чорних з'явилися складнощі в організації гри. Третій у матчі гол Денис Сметана забивав після неорганізованої гри гостей в обороні, практично розстрілявши Михайла Кулика.

А наприкінці гри після прострільної передачі з правого флангу м'яч у власні ворота зрізав Михайло Протасевич. 

Старший тренер команди Верес U19 Олег Шандрук прокоментував гру підопічних у виїзному поєдинку проти молоді донецького Шахтаря:

- Болючий для нас рахунок. Але ще раз переконався сьогодні, що наша команда має свій унікальний малюнок гри. Трохи не вистачає стабільности в обороні в матчах з лідерами. Так було у грі з Рухом.

Хоча, загалом гра була в нашому виконанні непоганою. Просто не дограли в кількох епізодах перед своїми воротами. Ми грали сміливо, у свій футбол, із використанням пресингу, з позиції сили.

В таких іграх важливим є також фактор суддівства. Зазвичай, я не коментую дії арбітрів. Але в цьому матчі два ключових моменти: пенальті при рахунку - 2:0 і вилучення... Якби не це - нам було б простіше.

Також нам трохи не вистачає конкуренції в команді. Будемо продовжувати займатися селекцією.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також