Для жителів приватних будинків у Рівному проводять різдвяний конкурс

1177 0

Ми у соцмережах:

Для жителів приватних будинків у Рівному проводять різдвяний конкурс

Міська влада Рівного оголосила новий новорічно-різдвяний конкурс – «Настрій міста: Різдво». Опубліковані умови участі в ньому. Приз – грошова премія.

 Конкурс триватиме з 1 по 19 грудня, а вже 25 грудня біля головної ялинки міста ми дізнаємось імена переможців. Взяти участь у ньому можуть усі мешканці приватних будинків Рівного та смт Квасилів, а також заклади, установи, розташовані на території громади та ОСББ.

Для цього необхідно:

-          оформити вітрини, вікна, балкони, фасади, тераси та подвір'я відповідно до новорічно-різдвяної тематики;

-          забезпечити доступ до локації, щоб її можна було оглянути та сфотографувати;

-          попрацювати над тематикою – продумати зміст, святкову ідею, історію

Також враховуватимуть нестандартні рішення, екологічність матеріалів, сталість прикрас (можливість повторного використання). Значною перевагою при оцінюванні буде наявність використання напису в оформленні “Настрій міста: РІЗДВО” (хештег, напис на склі та ін.).

Заявку на участь у конкурсі необхідно надіслати через анкету https://bit.ly/3kGEvo0 до 19 грудня Спільно з рівнянами та фаховою конкурсною комісією оберуть чотирьох переможців у двох категоріях:

• Нежитлові будівлі - об’єкти торгівлі, ресторанного господарства, підприємств сфери побуту, інших закладів та установ (в тому числі школи, садочки та інші).

• Житлові будівлі - житлові будинки та їх подвір’я / прибудинкові території багатоповерхових будинків, зовнішнє оформлення під’їздів, балкони. та у номінаціях:

• “Вибір рівнян” - онлайн голосування мешканців на сайті журналу “РІВНЯНИ”.

• “Вибір журі” - засідання комісії для розгляду заявок учасників.

Голосувати за своїх фаворитів можна буде на сайті Рівнеради, а також на на сайті журналу “РІВНЯНИ” з 20 по 24 грудня. Кожен переможець отримає спеціальну відзнаку міського голови, цінні подарунки (грошову винагороду) у розмірі від 10 000 до 15 000 гривень, а також промоцію у межах конкурсу. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також