Для жителів Володимирецького району закупили понад 45 тисяч респіраторів

2594 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Управління будівництва та інфраструктури, надзвичайних ситуацій та житлово-комунального господарства Володимирецької районної державної адміністрації через державні онлайн-закупівлі закупило 45,4 тисяч респіраторів для захисту цивільного населення в районі. Ціна на торгах за них стартувала із 295 тисяч гривень.

Про це повідомляє Володимирець.Citi. Участь в торгах за респіратори для жителів Володимиреччини взяли четверо учасників. Переможець торгів ТОВ «Мікрофільтр» з Кременчука запропонував ціну майже на 23 тисячі гривень нижчу від стартової. Якщо до 2 листопада результати торгів інші учасники не оскаржать, то товариство має поставити респіратори у Володимирецький раойн до 10 грудня.

Зберігатимуть їх на випадок надзвичайних ситуацій у всіх навчальних закладах, пропорційно до кількості жителів у селі.

Для бюджету Володимирецького району один респіратор обійшовся 6 гривень. Призначений респіратор для захисту органів дихання людини від дрібнодисперсних твердих і рідких аерозолів важких металів, мікробіологічних аерозолів, радіоактивних аерозолів. Область застосування: атомні станції; біологічні лабораторії; радіохімічне виробництво; роботи на силових агрегатах. Термін їх придатності – 2 роки.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також