Дмитро Немчанінов повертається у рівненський "Верес"

836 0

Ми у соцмережах:

Дмитро Немчанінов повертається у рівненський

Рівненський ФК "Верес" оголосив про підписання контракту з першим новачком зимового міжсезоння. Це 30-річний захисник Дмитро Немчанінов.

Подробиці контракту у клубі не повідомляють. Лише відомо, що розрахована угода на рік, повідомляє Суспільне.

Нагадаємо, початок цього сезону Немчанінов провів у "Вересі", він зіграв 12 матчів. Його контракт був розрахований до кінця 2020-го року. Після завершення осінньої частини сезону, на початку грудня, у "Вересі" оголосили про те, що Дмитро залишає команду. Втім, як йдеться у повідомленні, "футболіст та клуб дійшли згоди щодо умов продовження співпраці".

Перед "Вересом" Дмитро Немчанінов грав за більш як десяток українських клубів, зокрема "Волинь", "Олімпік", "Рух". А у 2017-му році він провів дві гри у чемпіонаті Росії за клуб "Крилья Совєтов".

Що відомо
Станом на кінець грудня футболісти рівненського "Вереса" перебувають у відпустці. До цього, зважаючи на реконструкцію стадіону "Авангард" у Рівному, рівняни за домашнє поле використовують стадіон у Млинові.
22 січня футболісти проведуть медогляд, здадуть тести на коронавірус, і вже пообіді 24 січня полетять на збори до Туреччини. Про це 28 грудня у програмі "Дослівно" на Українському радіо Рівне розповів президент клубу Іван Надєїн.
У Туреччині команда проведе низку контрольних матчів, у тому числі з клубами з верхньої частини УПЛ. Триватиме турецький збір місяць.
Найближчий офіційний матч на "Верес" очікує 3 березня 2021-го року. У чвертьфіналі Кубка України рівняни прийматимуть луганську "Зорю". Цей матч відбудеться або у Луцьку, або у Львові.
Для футбольних матчів Прем'єр-ліги стадіон "Ізотоп" у місті Вараш слід дообладнати глядацькими місцями, освітленням та штучним підігрівом поля. Про це йдеться у рекомендаціях Української асоціації футболу, які та 28 грудня надіслала рівненському "Вересу", міській владі Вараша та керівництву Рівненської АЕС. Остання є власником стадіону.
Наразі "Верес" грає у Першій лізі з футболу та ставить за мету потрапити у Прем'єр-лігу. Станом на тепер у турнірній таблиці рівненський клуб на другій сходинці 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також