Дмитро Поворознюк: «Футболіст» — це виграшна історія»

765 0

Ми у соцмережах:

Дмитро Поворознюк: «Футболіст» — це виграшна історія»

Український ютуб-блогер Дмитро Поворознюк вирішив залишитися у рівненському «Вересі» й у весняній частині чемпіонату першої ліги. Про це він оголосив на своїй сторінці у Фейсбук. Таке рішення Дмитро, зокрема, аргументував тим, що зможе показати вболівальникам шлях клубу до УПЛ, при тому, що через карантин у світі інші проєкти буде реалізувати складно.

Нагадаємо, восени «Верес» оголосив про підписання контракту з автором одного з найпопулярніших україномовних ютуб-каналів «Трендець» (майже 300 тисяч підписників) Дмитром Поворознюком. Останній, який є вихованцем Рівненської ДЮСШ «Верес», заявив, що має мрію дебютувати як гравець за професійний клуб. У підсумку 33-річний блогер свою мрію реалізував, а глядачі побачили семисерійний документальний серіал «Футболіст» про життя футбольної команди зсередини. Зважаючи на те, що нічого подібного в Україні ще ніхто не знімав, серіал набув неабиякої популярності серед вболівальників, причому не лише «Вереса». Так, заключна його серія набрала 320 тисяч переглядів, попередні шість дещо менше.

У заключній серії Дмитро не дав чіткої відповіді, чи буде у «Футболіста» весняне продовження. Натякнув, що ні. Одним з контраргументів було те, що родина Поворознюків живе біля Києва, діти там навчаються і переїжджати до Рівного не планують. Але, зрештою, автор «Трендецю» вирішив продовжити свій серіал. Причому цього разу він має намір вийти за межі життя футбольної команди — проштовхувати добудову в Рівному стадіону, ініціювати спільно з клубом різні соціальні проєкти і т. д.

— За контентом «Футболіст» — це виграшна історія, у рекламному плані — успішна, — прокоментував своє рішення читачам «РВ» Дмитро Поворознюк. — Були сумніви, чи не набридне це публіці, але проведений нами аналіз свідчить, що ні. Вирішили, що інші формати нікуди не втечуть.

Нагадаємо, що знову разом гравці «Вереса» зберуться у Рівному 22 січня, після чого вирушать на місячний збір до Туреччини. Найімовірніше, що саме з сонячної Анталії буде перша серія другого сезону «Футболіста».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також