Дмитро Якимець: «Я пройшов детектор брехні. Закликаю пройти його Хомка і Муляренка»

1282 0

Ми у соцмережах:

Дмитро Якимець: «Я пройшов детектор брехні. Закликаю пройти його Хомка і Муляренка»

Телеканал «Рівне 1» започаткував потужний проект «Детектор на «Рівне 1», під час якого запрошені проходять «Поліграф» і за результатами тестування відбувається дискусія в студії. Я відразу погодився на участь в цьому проекті. Бо вкотре хотів підтвердити загальновідомий факт, що команда Хомка на виборах 2015 року обдурила рівнян, коли вкладала сотні тисяч гривень у розповсюдження інформації про мої начебто зв'язки із «бурштиновою мафією».

Якимець — 02 Ще тоді люди, які вміють аналізувати, розуміли, що якби це була правда, то при тому масштабі пошуку компромату на мене доказів мало бути море. Але не було жодного… Крім того, в січні-лютому 2016 року я проходив державну спецперевірку. Тоді із 140 кандидатів на посаду всеукраїнського керівника НАЗК я потрапив у десятку фіналістів, і перед фінальною співбесідою були висновки спецперевірки. Рівень цієї перевірки з боку держави можна тільки уявити, адже я був у числі претендентів від громадського сектора, який мав перевіряти державних службовців найвищого рангу. Якби в мене була б хоч невеличка «пляма», мене б тоді просто «зарубали». Але я ту перевірку пройшов. Якимець — 01 А тепер був «Поліграф», який серед інших оцінив правдивість моїх відповідей на такі ключові запитання: — Ви причетні до бурштинових оборудок? — «НІ» — правда. — Звинувачення Вас в причетності до видобутку бурштину обгрунтовані? — «НІ» — правда. — Гроші на виборчу кампанію Ви взяли із власного бізнесу? — «ТАК» — правда… Поліграф обдурити неможливо, і це загальновідомий факт. Тому я закликаю пройти тестування пана Хомка і пана Муляренка, які на пару робили усе, щоб я на виборах не виграв і не зламав усі їхні налагоджені схеми. Крім того, буде цікаво почути висновок про кришталеву чесність сьогоднішньої діяльності цих чиновників. Якщо їм нічого приховувати, то вони обов'язково прийдуть на «Детектор».

Дмитро ЯКИМЕЦЬ.
П.С. Були під час тестування на «Детекторі» і запитання про політику, Саакашвілі та моє особисте життя. Були і запитання, відповідь на які фіксувалася як «Неправда». Тому чекайте на ефір «Детектора» на «Рівне1» — буде цікаво!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також