Дмитро ЯКИМЕЦЬ: «Боротьба з корупцією у парламенті нагадує футбол»

3974 0

Ми у соцмережах:

Дмитро ЯКИМЕЦЬ: «Боротьба з корупцією у парламенті нагадує футбол»

Боротьба з корупцією у парламенті нагадує футбол. І голосування 11 липня – тому підтвердження. Навіть рахунок голосувань - 2:3. Тобто лише три з п’яти подань на зняття депутатської недоторканності депутати підтримали. Але радіти немає чому. Бо у цих трьох поданнях зняття недоторканості – це кісточка для довірливого електорату.

Корупція Згоди на затримання Олеся Довгого, Максима Полякова та Борислава Розенблата Рада не дала. І не дасть. До вересня точно. Бо з наступного тижня – депутати їдуть на моря, у них канікули. А тим часом «доторканна» трійця може робити все, що захоче. Виїжджати з країни, тиснути на свідків, підкупати правоохоронців і суддів. Тобто робити те, що й робила раніше.

Якимець
Дмитро Якимець
Правоохоронної системи у нас немає, як і судів. Є установи, які так називаються, але правосуддя там нема. Тому Онищенко та Клюєв спокійно втекли і відчувають себе безкарними. Не може ворон ворону око виклювати. А цей склад Верховної Ради не буде боротися з корупцією. Не будуть провладні фракції здавати корупціонерів, бо вони для них "свої". Треба перевибори. Але за новим законом і без жодних "недоторканних". Щоб не повторювався цей цирк. Тільки разом ми можемо цього досягти. Дмитро Якимець, рівненський політик. Текст - з його сторінки у Facebook.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також