До Будинку Ветеранів завезли меблі, незабаром відкриття

920 0

Ми у соцмережах:

До Будинку Ветеранів завезли меблі, незабаром відкриття

У Рівному завершили капітальний ремонт Будинку Ветеранів. Наразі тут тривають завершальні роботи, завозять новенькі меблі, щоб відкрити його вже 11 жовтня. Майданчик для учасників бойових дій на Донбасі з’явився завдяки сприянню голови громадської організації «Рівне Разом» Віктору Шакирзяну.

 -          Раніше тут була руїна, у що тепер неможливо повірити, - каже волонтерка і автор ідеї Будинку Ветеранів у Рівному Вікторія Шинкаренко. – І на це пішло тільки 50 днів. Це неймовірно, що такий великий обсяг робіт вдалося виконати в такі короткі строки. Ми обрали світлі тони для інтер’єру, щоб ветерани могли відчути, що життя продовжується, що в ньому є світлий бік, що світ прекрасний. Важливо дати це відчуття не тільки їм, а і їхнім сім’ям. Щоб вони отримали ту допомогу, насамперед психологічну, якої потребують в ці непрості для них часи післявоєнної адаптації.

У Будинку Ветеранів повністю відремонтували всі кімнати, укріпили дах, пофарбували стіни, змонтували стелю, в туалетах встановили нову сантехніку та душову. Приміщення адаптоване для людей з інвалідністю, тут встановлять спеціальні розсувні двері для безбар’єрного простору.

-          Ми ніколи не повинні забувати про наших захисників, їхній подвиг заради Батьківщини, їхні зусилля, - каже Віктор Шакирзян. - Вони продовжують виконувати важливу роль в нашому суспільстві. Їм та їхнім сім’ям теж потрібна допомога, підтримка. І наше завдання – надати її не на словах, а на ділі. Хотів би, щоб Будинок Ветеранів став для них майданчиком, який об’єднує їх - тих, хто має спільне минуле, спогади, досвід, біль. Щоб вони мали змогу зустрітися і спілкуватися. І тим самим адаптуватися до мирного життя. 

Нагадаємо, ще у липні цього року за сприяння ГО "Рівне Разом" було профінансовано ремонт Рівненського Будинку Ветеранів. Одразу після цього розпочалися ремонтні роботи. І вже зараз ми можемо бачити результат роботи - сучасне і оновлене приміщення ветеранського простору.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також