До Дня міста — нове відділення банку

1662 0

Ми у соцмережах:

До Дня міста — нове відділення банку

У Рівному запрацювало нове відділення ПриватБанку — вже двадцяте за рахунком. Знаходиться воно у торговому центрі «Арена» за адресою: вул. Київська, 67. Такий подарунок ПриватБанк зробив рівнянам до Дня міста.

— Для нас це визначна подія, — сказав директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко. — Це повнофункціональне відділення, яке надаватиме увесь спектр наших послуг. До його місця розташування підходили стратегічно: щоб клієнтам було зручно прийти і отримати консультацію чи необхідну послугу. Третина наших вкладників — люди пенсійного віку, і наше завдання подбати про їхній комфорт та зробити банк якомога доступнішим для них. Відкриття приурочили до Дня міста Рівного. Нове відділення розвантажить інше, розташоване в ТЦ «Політон», та обслуговуватиме клієнтів, які проживають і працюють в районі автовокзалу. Впевнений, що це наше далеко не останнє відділення в Рівному. В найближчі два роки плануємо відкривати й інші.

За словами міського голови Рівного Володимира Хомка, у Рівному разом із новим вже є 20 відділень ПриватБанку і встановлено близько 200 банкоматів.

— Я є клієнтом цього банку і як фізична, і як юридична особа, — зазначив п.Хомко. — Жодних нарікань на якість їхнього обслуговування у мене немає. Через цей банк ми реалізовуємо чимало проектів у місті, в тому числі зарплатних.

До перерізання стрічки перед дверима нового відділення ПриватБанку в ТЦ «Арена» запросили і VIP-клієнта — приватного підприємця Тамару Тимощук.

— Я вже понад 20 років є постійним клієнтом ПриватБанку і дуже задоволена їхніми послугами, — зауважила підприємниця. — Одразу помітно, наскільки вдало обрали місце для нового відділення. Тут і концентрація бізнесу, і великий житловий масив, мешканці якого, я впевнена, є клієнтами цього банку. Таке відділення потрібне було цьому району.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також