До екскандидата в нардепи прийшли сьогодні з обшуком

2941 0

Ми у соцмережах:

До екскандидата в нардепи прийшли сьогодні з обшуком

У екскандидата в народні депутати України по 156-му виборчому окрузі на Рівненщині Сергія Тупальського проходять обшуки. Про це наш земляк, який з 2015 року працює начальником митного поста «Столичний» Київської міської митниці ДФС, повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

- Шановні колеги та друзі! В цю хвилину в мене вдома відбуваються обшуки. Поки що я не можу точно сказати, в межах якої справи це відбувається. Та в будь-якому разі я впевнений, що через короткий час безпідставність проведення обшуків і звинувачень, які сьогодні будуть лунати у ЗМІ в мій бік, буде доведена в черговий раз. Спілкуватися мені доведеться через мого адвоката. Я знаю, що завжди дотримувався законодавства та працював на користь держави. Правда на моєму боці! І готовий довести це! - повідомив Сергій Тупальський своїм підписникам.

Сергій Тупальський народився у 1978 році у селі Малий Мидськ Костопільського району Рівненської області. Закінчив Національну Академію Прикордонних військ України ім. Б.Хмельницького у 1999 році, Національну академію Служби безпеки України у 2007 році та університет банківської справи Національного банку України (м.Київ) у 2014 році,

Він є полковником, тобто радником податкової та митної справи ІІІ рангу, працював в.о. начальника Одеської митниці ДФС. На дострокових виборах у Верховну Раду у липні цього року балотувався у нардепи по 156-му виборчому окрузі на Рівненщині (Березнівський, Костопільський та Сарненський райони) як самовисуванець.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також