До кінця тижня у Рівненській громаді іспанські медики безкоштовно обстежуватимуть рівнян та переселенців

1583 0

Ми у соцмережах:

До кінця тижня у Рівненській громаді іспанські медики безкоштовно обстежуватимуть рівнян та переселенців

Робить це благодійна організація із Іспанії "Remar S.O.S" на запрошення міського голови Рівного Олександра Третяка. Команда фонду прибула в Україну та, зокрема, у Рівне, щоби допомогти нашому народу вистояти у цій нищівній війні.

- Організація Remar має благодійні проєкти у 75 країнах світу. Однак нині в Україні волонтери працюють із позначкою S.O.S, що означає – допомога потрібна терміново. Дякую усім, хто відгукнувся на моє запрошення і оперативно приїхав у громаду. Спільно з волонтерами ми працюємо вже майже тиждень. Цими вихідними ми роздавали одиноким пенсіонерам, переселенцям, учасникам бойових дій продуктові пакет. Нині ж - представники фонду Remar S.O.S подовжують допомагати жителям нашої громади медичними консультаціями. Ми продовжуємо робити все, щоб переселенці та незахищені жителі нашої громади могли отримати захист та найнеобхідніше. Сподіваюся, що дуже скоро ми зможемо дякувати іспанцям у мирній Україні, – зауважив міський голова Рівного Олександр Третяк.

В спеціальному медичному авто можна виміряти артеріальний тиск, рівень насичення киснем крові, глюкози в крові та отримати лікарську консультацію у закордонних медиків. Окрім того, при потребі та виявлених захворюваннях, пацієнти зможуть отримати лікарські засоби: нестероїдні протизапальні, ліки, що необхідні при розладах шлунково-кишкового тракту, тощо.

Вже завтра, 31 серпня, команда волонтерів Remar S.O.S вирушить до Квасилова, а у п'ятницю - працюватиме у мікрорайоні Золотіїв.

Зберігайте адреси: 

 31.08.2022 - смт. Квасилів, вул. Богдана Хмельницького, 1-а (поруч будинку культури) з 10:00 до 17:00;
1.09.2022 - смт. Квасилів, вул. Молодіжна, 46 (поруч дитячого майданчику «Веселка») з 10:00 до 17:00;
2.09.2022 - район Золотієва (поруч бібліотеки, що по вул. Олексинська, 12-в), м. Рівне з 10:00 до 17:00. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також