До лікарні доставили сімох пасажирів маршрутки «Володимирець-Вараш» , в яку влетів «БМВ»

4886 0

Ми у соцмережах:

До лікарні доставили сімох пасажирів маршрутки «Володимирець-Вараш» , в яку влетів «БМВ»

Поліція розслідує ДТП з маршруткою «Володимирець-Вараш». яка сталась учора на Володимиреччині.

РВ повідомляла, що автопригода із потерпілими у Володимирецькому районі неподалік Вараша сталась близько 16-ї години вчора, 15 січня.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 25-річний водій автомобіля «БМВ 730», житель села Великий Жолудськ, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням і допустив зіткнення із попутною маршруткою сполученням «Володимирець-Вараш». Зі слів водія легковика, його підрізало інше авто.

Мікроавтобус, у салоні якого перебувало до десяти пасажирів, відкинуло у кювет, отож  транспортний засіб перекинувся на дах.

Від удару із проїзної частини злетів і автомобіль «БМВ».

До лікарні доставили сімох пасажирів маршрутки, якою керував 59-річний житель села Берестівка.

Усі потерпілі — жителі Володимирецього району та Вараша, із яких трьох госпіталізували у травматологічне відділення. У 45-річного жителя Вараша та 23-річного мешканця села Кідри попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, вивих шийного хребця та стегна, забійні рани та осаднення. 47-річна жителька села Берестівка отримала забої плеча, грудного відділу та перелом шийних хребців під питанням.

Слідчі встановлюють усі обставини ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом ДТП. Транспортні засоби доставлені на територію Володимирецького відділення. За результатами перевірки обоє водіїв були тверезими, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також