До молитовного будинку будують тротуар

2278 0

Ми у соцмережах:

До молитовного будинку будують тротуар

Релігійна громада села Довговоля, що у Володимирецькому районі, вже давно планувала збудувати тротуар по дорозі до молитовного будинку, адже на зібрання досі ходили просто вулицею, створюючи цим перешкоди для руху автомобілів. Сільська рада коштів на тротуар не мала, тож віруючі скинулися грошима і почали будувати самотужки.

Сільський голова Довговолі Анатолій Федорчук розповів Volodymyrets.city,  що проект пішохідної доріжки замовили у Службі автомобільних доріг та отримали всі погодження та дозволи в інших інстанціях. І ось нарешті почали будувати тротуар.

– Усі роботи виконує фірма «Західбудгарант» підприємця Богдана Сяського з Володимирця. Вартість усіх робіт – 173 тисячі 358 гривень. Тротуар буде шириною півтора метра, на містку через канаву – з перилами. Якоїсь загрози для руху зливових вод під час повеней та підтоплень ця пішохідна доріжка не нестиме. Ми торік разом із тамтешніми жителями розчистили русло канави, вирізали корчі, розібрали загату бобра і прочистили дренажну трубу. Тобто від повеней трохи убезпечилися. А тепер от і безпека пасажирів значно покращиться, особливо у вечірню пору.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також