До Небесного війська доєдналися четверо воїнів з Рівненщини

1370 0

Ми у соцмережах:

До Небесного війська доєдналися четверо воїнів з Рівненщини

Земляки віддали останню шану Володимиру Качеруку, Віктору Вишневському, Олександру Пожарському та Сергію Висоцькому.

Як розповіли у Рівненській ОВА, Володимир Качерук народився 10 травня 1967 року, проживав у селі Аршичин Бокіймівської тергромади. Солдат 57-го батальйону Сил територіальної оборони ЗСУ. Герой загинув цьогоріч 2 липня під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку.

Віктор Вишневський народився 2 червня 1982 року в селі Рудка Демидівської тергромади. Військовослужбовець Збройних Сил України. Віктор був призваний на військову службу під час мобілізації цьогоріч у квітні. Герой помер у лікарні 3 липня від поранень, які він отримав під час виконання бойового завдання в Донецькій області.

Сергій Висоцький 1980 року народження, проживав у місті Дубно. Солдат Збройних Сил України. На службі виконував обовʼязки водія автомобільного відділення автомобільного взводу монтажної роти. Життя захисника передчасно обірвалось 4 липня в результаті ДТП у Харківській області.

Олександр Пожарський народився 23 жовтня 1975 року, проживав у селищі Зарічне. Служив на посаді стрілець-помічник гранатометника десантно-штурмового батальйону. Солдат помер в лікарні внаслідок поранень, отриманих в бою на Донецькому напрямку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також