До професійного свята рятувальники отримали нові машини та нагороди

774 0

Ми у соцмережах:

До професійного свята рятувальники отримали нові машини та нагороди

17 вересня в Україні відзначається професійне свято працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань цивільного захисту – День рятівника. Напередодні свята для співробітників головного управління ДСНС у Рівненській області відбулися урочисті.

Заходи пройшли на території 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувального загону спеціального призначення ДСНС області. Це найбільші підрозділи Рівненського гарнізону ДСНС.

З професійним святом працівників Служби порятунку області привітали голова Рівненської ОДА Віталій Коваль та його перший заступник Сергій Подолін.

«Рівненські рятувальники – це мужні, самовіддані та небайдужі чужому горю люди. Ми неодноразово ставали свідками їхньої професійної роботи під час ліквідації небезпечних пожеж, наслідків природних лих, аварій, знешкодження авіабомб, снарядів, мін. Тому дякую вам за зразкову службу, постійну готовність до самопожертви та вірність присязі», - звернувся до рятівників Віталій Коваль.

З нагоди професійного свята очільник області відзначив кращих працівників ДСНС та вручив сертифікати на новий піротехнічний автомобіль та спеціальну аварійно-рятувальну машину середнього типу. Техніку використовуватимуть під час усунення наслідків дорожньо-транспортних пригод.

Піротехнічний автомобіль укомплектований спеціальним обладнанням для розмінування та дослідження території. Аварійно-рятувальне авто повністю обладнане гідравлічним та спеціальним обладнанням, а також маслонасосами найвищого класу забезпечення такого типу авто.

Також за кошти обласного бюджету придбано та передано ряд рятувального обладнання.

Начальник Головного управління ДСНС області Сергій Крук наголосив, що рівненські рятувальники завжди готові до дій за призначенням і надалі докладатимуть максимум зусиль задля збереження життя і здоров’я громадян.

Загалом за високі показники в службовій діяльності, сумлінне виконання посадових обов’язків, проявлені героїзм та самовідданість було заохочено більше 200 працівників підрозділів ГУ ДСНС області. Вони нагороджені грамотами, цінними подарунками та відзнаками кращих рятувальників області. Потому присутні оглянули виставку сучасної пожежно-рятувальної техніки і спорядження.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також