До Рівного на дорожній Форум з’їхалися експерти з усієї України та зарубіжжя

1138 0

Ми у соцмережах:

До Рівного на дорожній Форум з’їхалися експерти з усієї України та зарубіжжя

Понад 400 учасників зібралися на Західноукраїнський Форум «Розвиток та безпека місцевих доріг». Присутні делегації не лише з України, а й міжнародні експерти та лідери галузі.

- Спочатку задумували зібрати на Форумі 8 областей Західної України. У результаті - він став міжнародним. Адже у Рівному зібралося 400 учасників з усієї країни та делегації з Туреччини, Словенії, Білорусі, Китаю, Литви, Італії, Німеччини. Завдання - напрацювати такі рішення, аби українські дороги перестали бути однією з головних проблем країни, - зазначив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Серед присутніх – голови більшості ОДА, міські голови та голови  ОТГ, представники дорожнього бізнесу. Виступатимуть найкращі профільні спікери та представники влади найвищого рівня.

Форум організований Всеукраїнською дорожньою Асоціацією у партнерстві з Рівненською ОДА.

Під час заходу у формі відкритої платформи обговорять актуальні питання, пов'язані з управлінням автомобільними дорогами загального користування місцевого значення. Планується напрацювати пропозиції щодо удосконалення процесу будівництва та ремонтів доріг, починаючи від проектування та закінчуючи безпекою, налагодження контролю якості та гарантійного обслуговування.

Пресслужба Рівненської ОДА повідомляє, що за  результатами Форуму буде розроблено бачення розвитку місцевих доріг на 2020 рік. Пропозиції будуть направлені уряду України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також