До Рівного приїде Stand Up Battle Club

1280 0

Ми у соцмережах:

До Рівного приїде Stand Up Battle Club

У четвер, 23 вересня, о 19:00 до Рівного завітає Stand Up Battle Club.

 Що може бути краще, ніж дивитись виступи улюблених коміків та гучно сміятись з їх жартів?

Найбільший україномовний ютуб-канал зі стендапом, який вже частково ознайомив українців з творчістю своїх коміків, приїде у Рівне. П'ятеро чудових людей завітають у сім міст нашої країни, де поділяться своїми монологами.

Лєра Мандзюк - Єдина жіноча частина нашого колективу. Уособлення Закарпатського колориту та жіночої відвертості. Гумор без табу вже зовсім скоро у твоєму місті.
Максим Кравець - Найстарший і відповідно найдосвідченіший учасник колективу, його монологи смішать як дорослих людей, так і молоде тік-ток покоління завдяки харизмі та подачі Максима.
Роман Щербан - Найвусатіший учасник. Це людина, якій віриш і від якої не хочеш зводити погляду, Історії, які хочеться переслухати. А ви будете мати можливість почути їх вперше.
Вадим Дзюнько - Рівненський батяр та справжній патріот своєї держави. Його любов до комедії та вміння помічати смішне у буденному не залише вас осторонь.
Богдан Вахнич - найбезпечніший учасник, адже Богдан діючий лікар швидкої допомоги. Безліч цікавих і смішних історій з медичного життя, легкість та впевненість, яку випромінюватиме цей комік не залишить вас байдужими.

- Ну що, українці? Ви готові до нашого першого стендап туру? Готуйте долоньки, ми виїжджаємо, - додала команда Stand Up Battle Club.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також