До уваги абонентів ПАТ «Рівнегаз»

2462 0

Ми у соцмережах:

До уваги абонентів ПАТ «Рівнегаз»

На виконання положень Закону України «Про засади функціонування ринку природного газу» з 1 липня 2015 року постачати газ за регульованим тарифом споживачам Рівненської області розпочало нове газопостачальне підприємство — ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ».

Рівнегаз логотип

Шановні споживачі природного газу!
На виконання положень Закону України «Про засади функціонування ринку природного газу» з 1 липня 2015 року постачати газ за регульованим тарифом споживачам Рівненської області розпочало нове газопостачальне підприємство — ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ». Всім абонентам були доставлені рахунки-фактури та повідомлення про зміну постачальника газу і зміну номерів особових абонентських рахунків, що викликало масові звернення споживачів до абонентних служб.
Повідомляємо, що сплаченні Вами кошти з 1 липня 2015 року зараховуються на розподільчий рахунок нової газопостачальної організації ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» та поступають на Ваші особові рахунки як і раніше, також зберігаються всі борги та передоплати.
Банки та відділення поштового зв’язку приймають платежі як за новими, так і за старими номерами абонентських рахунків. Щодо призначених субсидій та пільг, то вони будуть надаватися і в подальшому без додаткового переоформлення.
Тому не варто хвилюватися і поспішати із укладанням нового договору, оскільки це створює черги та незручності для Вас.
З метою укладання договорів Вам поступово будуть направлятись для ознайомлення примірник типового договору на постачання природного газу, заява-анкета, а при потребі — перелік копій необхідних документів. Після отримання цих документів та ознайомлення з ними, просимо звертатись до абонентської служби газового господарства. Детальніше про зміну постачальника природного газу Ви можете дізнатись за посиланням: rv.104.ua/ua/services/new-services
ПАТ «Рівнегаз»


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також