До відпустки готові!

1037 0

Ми у соцмережах:

До відпустки готові!

Щоб ніщо не затьмарило літній відпочинок, варто подбати про все заздалегідь. Як зазначають косметологи, при зміні клімату найбільше страждає шкіра.

Для того щоб шкіра без наслідків перенесла велику кількість сонячних променів і вплив солоної води, необхідно за місяць або мінімально за два тижні до відпустки почати приймати антиоксидантні вітаміни, а також включити в раціон продукти, ними багаті: фрукти, горіхи, зелень, лимони, ягоди, жирну рибу.

За тиждень до від'їзду потрібно почати інтенсивно зволожувати шкіру обличчя і тіла, використовуючи зволожувальні креми, до складу яких входять антиоксиданти, флавоноїди і каротиноїди.

Найважливіше, що потрібно взяти з собою у відпустку, — кілька сонцезахисних кремів з фільтрами двох ступенів захисту. Зверніть увагу на сонцезахисний фактор, який позначається SPF. Крем 50-30 SPF захистить вас у перші дні перебування на сонці, а пізніше можна буде перейти на засіб з більш низьким SPF — близько 20.

Засмагати краще тільки в години, коли сонце менш активне: до 11-ї ранку і після 16-ї години, а решту часу проводити в тіні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також