До війська цієї весни призвуть понад 450 строковиків з Рівненщини

677 0

Ми у соцмережах:

До війська цієї весни призвуть понад 450 строковиків з Рівненщини

З 1 квітня в Україні стартує весняний призов на службу в армію. Він триватиме до 1 червня включно.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 року № 230-р затверджено чисельність громадян, що підлягають призову на строкову військову службу у квітні - червні 2021 року.

З Рівненщини підлягають відправленню до військ 455 осіб. З них, 220 – до Збройних сил України, 15 – до Держспецтрансслужби, 140 – до Національної гвардії України, 80 – до Держприкордонслужби.

Строковиків не відправлятимуть служити у зону проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі.

«Дуже важливо провести весняний призов на високому рівні, адже сьогодення Української держави потребує молодих у військовій справі патріотів. Цього року призовна кампанія буде проводитись на новому територіальному фундаменті. Минулоріч, попри карантинні обмеження, Рівненщина виконала план призову на 100%, тож потрібно зберегти цю позитивну призовну динаміку і тепер», - зазначив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

До слова, призову підлягають хлопці у віці від 18 до 27 років, у яких немає будь-яких підстав для відстрочки (отримання освіти, стан здоров'я тощо). Громадяни у віці 18-19 років можуть бути призвані на альтернативну службу.

Перша весняна відправка до Збройних Сил України відбуватиметься вже з початку квітня. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також