До восьми років за ґратами може отримати житель Здобунівщини за викрадення мікроавтобуса

966 0

Ми у соцмережах:

До восьми років за ґратами може отримати житель Здобунівщини за викрадення мікроавтобуса

Слідчі відділення поліції № 6 м. Здолбунів закінчили досудове розслідування та скерували до суду матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом відносно 33-річного жителя селища Мізоч.

Нагадаємо, 11 січня цьогоріч близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення 41-річного жителя Мізоча про викрадення його автомобіля «Volkswagen T4» у селі Стара Мощаниця колишнього Здолбунівського району.

Поліцейські встановили, що потерпілий у своєму припаркованому на узбіччі авто розпивав спиртні напої разом із 33-річним односельцем. Потому відлучився у справах і поїхав зі знайомим на авто останнього. У мікроавтобусі ж залишився чекати 33-річний односельчанин, який часу гаяти не став: знайшов у бардачку ключ, завів двигун та поїхав. Втім, через п’ятсот метрів злетів у кювет, залишив транспортний засіб і пішов додому. Про те, де знаходиться «Volkswagen», 41-річному власнику сказав, що не знає.

Слідчі повідомили про підозру 33-річному жителю села Мізо.  Крім того, з’ясувалося, що зловмисник на момент вчинення злочину перебував на іспитовому строку.
Підозрюваний свою вину визнав та співпрацював з органами досудового розслідування. Обставини, які обтяжують покарання — вчинення кримінального правопорушення повторно. Санкція інкримінованої йому статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі, повідомляє поліція Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також