До Збройних Сил відправили з Костополя 16 юнаків

1446 0

Ми у соцмережах:

До Збройних Сил відправили з Костополя 16 юнаків

Сьогодні у Костопільському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулися проводи 16 призовників району на строкову службу до лав Збройних Сил України.

Військовий комісар Тарас Павлюк наголосив, що служба у Збройних Силах нашої держави є відповідальним і водночас почесним обов’язком громадянина України. Це випробування на зрілість, твердість характеру, це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги.

Керівник апарату Костопільської райдержадміністрації Людмила Новак від імені голови райдержадміністрації Олександра Коваля побажала молодому поповненню українського війська міцного здоров’я, витривалості, легкого проходження служби в лавах Збройних Сил України, змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть їхні батьки, рідні, друзі. А ще вручила всім призовникам пам’ятні сувеніри.

Запам’ятаються хлопцям слова благословення Божого, побажання успішної служби, щасливого повернення додому з вуст отця Володимира, настоятеля Свято-Петро-Павлівського храму. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також