Добудувалися: новий дорожній ваговий комплекс на Рівненщині - поза законом

5418 1

Ми у соцмережах:

Добудувалися: новий дорожній ваговий комплекс на Рівненщині - поза законом

Гучний регіт, а потім злість на сесії Рівненської облради викликало обговорення збудованого торік дорожнього вагового комплексу на трасі Рівне-Городище-Старокостянтинів, біля Олександрії Рівненського району.

 Комплекс мав би зберегти трасу від руйнування. Адже якби він працював, на ньому б зважували вантажівки, які везуть з північних районів базальти, граніт і т.п. І ті не везли десятки зайвих тонн.

Ваговий комплекс працював донедавна лише вдень, а тепер і взагалі припинив діяльність. Бо досі немає погодження патрульної поліції.
Під час сесії представник Управління патрульної поліції Сергій Коханюк пояснив, що погодження поліції є. Але комплекс збудували не на тому місці, яке погоджували, а за 800 метрів звідти. Цей факт і викликав регіт у публіки та депутатів.
Пан Коханюк додав, що поки комплекс не відповідає вимогам, результати зважування на ньому та накладені штрафи можна буде легко оскаржити у судах.
Голова фракції"Конкретних справ" Богдан Файфура зазначив, що потрібно вивчити усі документи щодо будівництва вагового комплексу і визначити, хто відповідальний за такий казус. Документи вивчатиме будівельна комісія облради. Відповідальних облрада вимагатиме притягнути до відповідальності.
Зазначимо, що замовником будівництва була Служба автомобільних доріг у Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також