Догляд для проблемної шкіри від Holy Land

342 0

Ми у соцмережах:

Догляд для проблемної шкіри від Holy Land

Косметичні засоби Holy Land відомі своєю ефективністю. Більшість ліній косметики Холі Ленд є комплексами для протидії старінню, боротьби з мімічними зморшками, а також для роботи з проблемною шкірою. У складі засобів є активні компоненти — кислоти та натуральні екстракти — які забезпечують ефективний догляд за шкірою обличчя. Знайти таку косметику можна в інтернет-магазині IDN Cosmetics.

Holy Land A-nox

Лінія A-nox https://idn-cosmetics.com/ua/holy-land-a-nox-professional зосереджена на боротьбі з висипаннями та іншими особливостями проблемної шкіри. Засоби добре підсушують шкіру, очищають та стимулюють її регенерацію. Комплекс таких препаратів при регулярному використанні досить швидко дає помітний ефект.

Holy Land Alpha Complex Multi-Fruit

Фруктові кислоти у складі препаратів лінії створюють активне оновлення шкіри, паралельно регулюючи роботу її сальних залоз. Поєднання альфа- та бетагідроксикислот не тільки оновлює шкіру та регулює її метаболізм, але й зволожує її на клітинному рівні.

Ця лінія найкраще підійде для вирішення проблеми акне, але на чутливій шкірі ці засоби використовувати небажано.

Holy Land Alpha-Beta & Retinol

Ретинол відомий не тільки як ефективний компонент проти старіння шкіри, а й її головний чинник оновлення. Ретинол — це сильний антиоксидант, який добре справляється і зі зморшками, і гіперпігментацією, і з акне і розацеа. Крім нього у складі також є альфа-і бета-гідроксикислоти в лікувальних концентраціях, які полегшують прояви акне та розацеа, одночасно з цим оновлюючи верхні шари епідермісу.

 

Holy Land C The Success

Вітамін С — теж сильний антиоксидант, тому лінія Холі Ленд C The Success використовує його як основний компонент для освітлення шкіри при постакне, а також для зміцнення судин при куперозі. Крім вітаміну С у засобі також містяться екстракти рослин, які заспокоюють та тонізують шкіру.

Holy Land Renew Formula

Чутлива шкіра, яка у тому числі потребує корекції мімічних зморшок, теж отримала свою лінійку препаратів від Холі Ленд. Renew Formula — це засоби з ліпоєвою кислотою в якості основному компоненту. Ця кислота стимулює метаболізм та кровообіг у шкірі, за рахунок чого досягаються такі ефекти:

- покращення тонусу шкіри;

- заспокоєння дерми;

- швидке загоєння ран та відновлення шкірних покривів.

Косметичні засоби цієї лінійки створюють лікувальний комплекс, який допоможе сухій, чутливій та віковій шкірі.

Holy Land Calm Derm

Для чутливої та схильної до проявів куперозу шкіри ця серія стане відкриттям: натуральні екстракти відмінно зміцнюють стінки капілярів та заспокоюють шкіру навіть після проведення пілінгу. Calm Derm — це препарати з протизапальною та заспокійливою дією, яка проявляється відразу після нанесення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також