Догляд за лежачим хворим: як усе підготувати та облаштувати?

736 0

Ми у соцмережах:

Догляд за лежачим хворим: як усе підготувати та облаштувати?

Хвороба близької людини – найсерйозніше випробування для її сім'ї. Окрім моральних переживань, турбота про здоров'я потребує щоденних фізичних зусиль

Хвороба близької людини – найсерйозніше випробування для її сім'ї. Окрім моральних переживань, турбота про здоров'я потребує щоденних фізичних зусиль. І правильно організований побут, як і покупка повного переліку необхідних пристроїв, допоможе дещо спростити поставлене завдання та забезпечити пацієнтові комфортні умови у домашній обстановці.

Як підготувати кімнату для лежачого хворого?

Спочатку потрібно визначити простір, який буде виділено для хворого. У вибраній кімнаті потрібно поставити зручне ліжко, а також місткий комод або тумбочку – це забезпечить швидкий доступ до ліків та супутніх товарів медичного призначення. А швидко купити все необхідне дозволить інтернет-аптека: в онлайн каталозі можна підібрати базове приладдя. Список першочергових покупок включає:

  • Підгузки для дорослих. Одноразові вироби мають бути якісними, а головне відповідними за розміром. Для визначення розміру потрібно правильно виміряти талію пацієнта: і в залежності від отриманих результатів ознайомитись з інформацією на упаковці, або в описі виробу, що дозволить з легкістю підібрати потрібну серію.
  • Одноразові пелюшки. Навіть при використанні підгузків краще додатково захистити матрац матеріалом, який не промокає. У догляді за хворим пелюшки витрачаються дуже активно, тому варто сформувати достатній запас і замовити кілька упаковок. Додатково можна задіяти медичну клейонку – щільну та практичну.
  • Клізми. У лежачих пацієнтів часто виникають проблеми з випорожненням кишківника. В цьому випадку не варто затягувати, доставляючи хворому додаткові муки: за допомогою кружки Есмарха можна швидко полегшити стан.
  • Підкладні кола. Зручне рішення для боротьби з пролежнями: виріб не завдає жодних незручностей хворому, одночасно знімаючи навантаження з певних ділянок. Коло легко надути до комфортного ступеня жорсткості, орієнтуючись на потреби пацієнта.
  • Пігульниці. Щоб не забути прийняти потрібну таблетку серед широкого переліку медикаментів, які призначені для постійного прийому, варто задіяти зручну таблеточницю, що складається з багатьох осередків – це допоможе легко проконтролювати прийом ліків.

Замовити медичні препарати, медтехніку та інші товари медичного призначення можна в інтернет-аптеці «Apteka.com». І замовлення буде оперативно сформовано та підготовлено до видачі в обраній аптеці, або доставлено одержувачу Новою Поштою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також