Догоріла свічка життя відомого травматолога з Полісся, який десятки років рятував пацієнтів

1469 0

Ми у соцмережах:

Догоріла свічка життя відомого травматолога з Полісся, який десятки років рятував пацієнтів

Помер Василь Слободянюк, який упродовж 36 років очолював травматологічну службу у Сарненській райлікарні.

Василь Слободянюк народився 22 листопада 1938 року у селі Круголи Шумського району Тернопільської обл. Закінчив Тернопільський медичний інститут. В Сарненську ЦРЛ прийшов на посаду лікаря-травматолога 1 квітня 1973 року. З 1980 року працював завідувачем травматологічного відділення

Лікар вищої категорії поєднував практичну роботу з громадською діяльністю. Понад 15 років Василь Слободянюк був головою районної ради профспілки медичних працівників Сарненщини. Був тричі депутатом різних рівнів: міської, обласної, Сарненської районної рад. Доброзичливий, чуйний до хворих. Користувався заслуженим авторитетом серед колег та жителів району. З 2016 по 2020 рік працював лікарем ординатором-травматологом. З 2020 року пішов на заслужений відпочинок. Згодом продовжив свою діяльність та працював лікарем-травматологом в Степанській лікарні. Творив, працював і залишив цей світ на робочому місці.

- Спочивайте там, де Вам визначив Господь Бог, - кажуть колеги покійного лікаря. -  Пам’ятаємо! Шануємо! Дякуємо за професіоналізм!

Адміністрація та трудовий колектив КНП «Сарненська ЦРЛ» в глибокій жалобі і щиро співчувають доньці покійного -  лікарю-кардіологу Світлані Василівні та внучці Лізі з приводу смерті Василя Пилиповича.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також