Доки господар спав, односелець його обікрав

1179 0

Ми у соцмережах:

Доки господар спав, односелець його обікрав

Повідомлення про крадіжку з будинку та підсобного приміщення до поліції надійшло від 40-річного жителя села Селець. Причетного до злочину його односельця одразу викрили поліцейські.

Двоє чоловіків напередодні ввечері влаштували застілля. Коли 40-річного господаря будинку зморило на сон алкоголем, 37-річний гість вирішив цим скористатися. Спочатку із кімнати виніс DVD-програвач, а потім «оглянув» і територію господарства. Зірвавши навісний замок на дверях літньої кухні, виніс звідти два мішки вівса, із незамкненого підсобного приміщення — два старих дитячих велосипеди, а із гаража, де пошкодив скобу — мотокосу та два колеса. Зернові чоловік встиг перенести додому, а все решта тимчасового заховав на території закинутого обійстя.

Сума завданого збитку власнику будинку встановлюватиметься. Вирішується питання про повідомлення 37-річному жителю села Селець про підозру у крадіжці. До того ж, як з’ясувалося, чоловік — раніше судимий за вчинення аналогічних злочинів і нині перебуває під адмінанглядом, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також