Доктор У, або Як перестати боятися візитів до уролога

1480 0

Ми у соцмережах:

Доктор У, або Як перестати боятися візитів до уролога

Чого чоловіки так бояться в кабінеті уролога? Звичайно, пальпації! Але не тільки. Ми поговорили з лікарем-урологом Медичного центру «Оксфорд­ Медікал Рівне» Сергієм Хлуднєвим про страхи, через які відкладається візит до лікаря.

Likar_urolog
Сергій Хлуднєв

Страх дізнатися фатальний діагноз

Справа тут не стільки в урології, скільки в страху за своє життя. Саме тому багато хто з нас, знаючи, що чим раніше звернутися до фахівця, тим вищий шанс швидко вилікувати хворобу, все одно відкладають візит у клініку до останнього.

Боязнь зізнатись у хворобі дружині (подрузі)

Розповісти своїй коханій про те, що з'явилися проблеми зі здоров'ям, найчастіше буває не настільки важко, наскільки соромно. Така поведінка начисто позбавлена логіки, адже дотягнути, вдаючи з себе здорового, можна до такого моменту, коли ліжко для любовних утіх вже не знадобиться. Варто подумати про те, що любляча дівчина не стане гірше ставитися до тебе через хворобу. Жінки схильні до того, щоб піклуватися про чоловіків, що захворіли, ще раз доводячи цим свою небайдужість і силу почуттів.

Саме пройде

Ти заспокоюєш себе тим, що болі вщухнуть самі собою, тому йти до лікаря не слід, для чого даремно паніку розводити. Знайома історія? — Це банальна неграмотність, помножена на недбале ставлення до власного організму, - говорить Сергій Хлуднєв. — Варто раз і назавжди запам'ятати: якщо больові відчуття не зникають протягом кількох днів, то варто негайно йти до лікаря.

Немає часу

У століття швидкісного Інтернету і високої концентрації барів на квадратний метр на рахунку кожна хвилина. Але можливо, тобі буде корисно ненадовго вийти із зони комфорту і піти на обстеження. Є велика ймовірність того, що приділивши кілька годин своєму здоров'ю зараз, ти зможеш уникнути місяців болісного лікування. Страх перед самим обстеженням — буде вкрай неприємно і незручно. Багатьох чоловіків також насторожує ректальне обстеження стану передміхурової залози. Поспішаємо тебе порадувати! Прогрес не стоїть на місці, і така процедура проводиться з допомогою гелю із знеболювальним ефектом. І по секрету: це обстеження можна замінити більш гуманним ультразвуковим аналізом. В урологічному відділенні клініки європейського зразка «Оксфорд Медікал» досвідчені лікарі вирішують чоловічі проблеми незалежно від віку та наявності супутніх захворювань. Якісна діагностика — один з головних принципів роботи клініки. Адже подібні симптоми можуть мати різні захворювання, і розібратися у всіх тонкощах питання зможе тільки досвідчений лікар. Записатися на прийом до уролога можна в будь-якій зручній для вас формі: через сайт, за телефоном, особисто в клініці. Обирайте, що вам найбільше підходить.
м. Рівне,
вул. С.Петлюри, 19 (біля лялькового театру)
http://rivne.oxford-med.com.ua/ua/
Oxford-Medical

Відділення медичного центру:

  • Урологія
  • Гінекологія
  • Проктологія
  • Дерматологія
  • Неврологія
  • Терапія
  • Лабораторні аналізи
  • УЗД експертного класу
  • Денний стаціонар, хірургія
(0362) 40-40-50, (067) 840-40-50
Ліцензія МОЗУ серія АЕ 638036 від 05.01.2015р
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я
tag:Оксфорд Медікал


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також