Доля загубленої вулиці

2508 0

Ми у соцмережах:

Доля загубленої вулиці

Ви, мабуть, і не чули про вул. Байди-Вишневецького, але вона таки є у нашому місті. А складається вона із двох будинків, що розташовані позаду грандіозного будівництва у центрі міста. Про спорудження трьох прекрасних будинків та підземного переходу у вашій газеті вже писалося чимало.

Ви, мабуть, і не чули про вул. Байди-Вишневецького, але вона таки є у нашому місті. А складається вона із двох будинків, що розташовані позаду грандіозного будівництва у центрі міста. Про спорудження трьох прекрасних будинків та підземного переходу у вашій газеті вже писалося чимало. А от що буде з нашими будиночками, нічого невідомо. Невже у самому центрі міста залишаться будинки без води, ванни й туалету, які вже давно не перебувають на балансі, але за проплату в яких справно бореться ЖЕК. Через вашу газету ми хочемо запитати у влади, які плани у неї щодо нашої вулиці, загубленої за великими парканами грандіозного будівництва. Жителі вул. Байди-Вишневецького, 12 та 14.

Коментар начальника управління житлово-комунального господарства Юрія Собчука: — Одразу можу запевнити, що ці будинки зносити не будуть. Можливо, згодом буде зроблено ремонт їх фасадів. Крім того, приблизно з червня цього року наше управління спільно з підприємством «Рівневода» планує демонтувати всі водопровідні колонки, що залишилися в нашому місті і провести воду в кожен дім. Попередньо відомо, що подібні роботи в першу чергу мають розпочатися на вул. Богдана Хмельницького, а подальший графік робіт буде затверджено на засіданні міськвиконкому. Впевнений, що мешканці цих двох будинків теж не залишаться поза увагою міської влади.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також