Домашній насильник у Рівному викинувся з вікна

913 0

Ми у соцмережах:

Домашній насильник у Рівному викинувся з вікна

Першочергове повідомлення про вчинення домашнього насильства жителем Рівного відносно своєї рідної сестри на вулиці Адама Міцкевича надійшло від сусідів до поліції дев’ятого червня, близько 19:40.

На місце події негайно прибула мобільна група сектора протидії домашньому насильству. Одночасно приїхала до будинку й мати дітей разом із знайомим.

Останній намагався викруткою відчинити двері квартири, але зсередини їх відкрила 25-річна рівнянка. Чоловік одразу потягнув її на себе, а коли побачив, що зловмисник наближається до виходу — зачинив двері. Водночас дебошир і сам замкнувся ізсередини.

Жінці, яка мала явні тілесні ушкодження, допомогу почали надавати медики «швидкої», які негайно прибули за викликом поліцейських. Її госпіталізували до лікарні із попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та перелом кісток носа.

Крім того, на місце події прибули рятувальники, які також намагалися відкрити двері квартири, аби впевнитися, що з чоловіком все гаразд і він не потребує жодної допомоги. Втім, за декілька хвилин присутні виявили, що 30-річний мешканець квартири викинувся із вікна сьомого поверху: він спочатку впав на дах карети «швидкої», а потім – на водія.

Медики намагалися врятувати життя 30-річного рівнянина, але той помер на місці події.

Водій "швидкої" не постраждав.

За вказаним фактом слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 КК України (із відміткою самогубство). Відомо, що загиблий до кримінальної та адміністративної відповідальності не притягувався, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також: З багатоповерхівки у Рівному чоловік впав на авто «швидкої» та помер

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також