Домашній насильник погрожував дружині рушницею

710 0

Ми у соцмережах:

Домашній насильник погрожував дружині рушницею

У Рівному під час опрацювання виклику про домашнє насильство поліцейські вилучили у кривдника заряджену зброю. ▪️Про протиправні дії з боку чоловіка до поліції повідомила жителька Рівного: він лаявся, не впускав у будинок, шарпав та погрожував рушницею. ????‍♂️На місце події прибули поліцейські сектору протидії домашньому насильству Рівненського РУП. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердив огляд у медзакладі. Провівши оцінку ризиків, правоохоронці винесли відносно 68-річного кривдника терміновий заборонний припис та склали адміністративний протокол за вчинення домашнього насильства за статтею 173-2 КУпАП. ✅ Крім того, правоохоронці виявили порушення правил зберігання зброї. Так, рушниця, яка хоч і зареєстрована у встановленому законодавством порядку, була не у сейфі, а на шафі. До того ж була заряджена. На місце події викликали співробітника сектору контролю за обігом зброї, який вилучив дві рушниці та два набої.

Рівнянка повідомила поліцейським, що чоловік лаявся, не впускав у будинок, шарпав та погрожував рушницею.

На місце події прибули поліцейські сектору протидії домашньому насильству Рівненського РУП.

Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердив огляд у медзакладі. Провівши оцінку ризиків, правоохоронці винесли відносно 68-річного кривдника терміновий заборонний припис та склали адміністративний протокол за вчинення домашнього насильства за статтею 173-2 КУпАП.

Крім того, правоохоронці виявили порушення правил зберігання зброї. Так, рушниця, яка хоч і зареєстрована у встановленому законодавством порядку, була не у сейфі, а на шафі. До того ж була заряджена. На місце події викликали співробітника сектору контролю за обігом зброї, який вилучив дві рушниці та два набої. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також