«Домінус» — знести

1971 0

Ми у соцмережах:

«Домінус» — знести

Схоже, що власникам закинутого кафе «Домінус» таки доведеться його демонтувати. Минулого четверга вони вкотре програли судову справу — 18 січня Господарський суд Рівненської області став на бік міського об'єднання парків культури та відпочинку.

Домінус І зобов'язав підприємців знести кафетерій, навіс та літні павільйони на території колишнього танцмайданчика. Андрій Черепанов, директор міського об'єднання парків культури та відпочинку:

— «Домінус» стоїть порожнім уже багато років, але його все ще охороняє сторож. Власники кафе довго судилися з нами, бо не бажали відступати. Ще й відстоювали право власності на оті дерев'яні будиночки та претендували на шматок рекреаційної землі під ними! Тепер же ПП «Домінус» має привести земельну ділянку до того вигляду, який вона мала до будівництва кафе, і демонтувати свої споруди. Суд не зазначив конкретний термін знесення, але встановити строк та повідомити про це листом можемо й ми — наприклад, зобов'яжемо зробити це до 1 лютого. А якщо власники «Домінуса» не виконають рішення суду, звернемося до прокуратури. Ми відступати точно не збираємося. Хоча й не виключаю, що підприємці ще можуть подавати на апеляцію. Що буде на місці «Домінуса» — поки не знаю. Були ідеї створити там музей кованих скульптур під прозорим куполом, спортмайданчик для скейтбордистів або ж майданчик вуличних тренажерів. Думаю, це питання будемо вирішувати спільно з рівненською громадою вже навесні — можливо, проведемо громадські слухання.
Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також