Дьомушкін та компанія виграли «Кубок пам’яті друзів»

1188 0

Ми у соцмережах:

Дьомушкін та компанія виграли «Кубок пам’яті друзів»

Шість команд взяло участь у першому «Кубку пам’яті друзів» з футзалу, що відбувся у спорткомплексі ДЮСШ №4 Рівного. Змагалися переважно ветеранські команди, хоча серед учасників були також юнаки з ДЮСШ №4 та аматорська команда «UA:Рівне».

У підсумку у фіналі зійшлися «Збірна ветеранів» та «Рівнестандарт-ветерани». За першу команду виступали екс-гравці МФК «Рівне» та «Вереса», яким за 40 — Сергій Дьомушкін, Андрій Паршиков, Роман Волох, Валерій Шипуков, Олег Кучер, Анатолій Озімковський. Їхні суперники були трішки з іншого покоління, команда, що готується до всеукраїнських змагань серед ветеранів старших 50 років — це колишні гравці «Случа» та «Вереса» Юрій Баховський, Віталій Засморжук, Руслан Ястремський, Андрій Федорчук, Віталій Шевчук, Володимир Новак, Сергій Щубак. У підсумку молодші ветерани обіграли свої старших колег — 3:2.

Як розповів один з ініціаторів турніру Віталій Засморжук, упродовж більш як двадцяти років у Рівному проводили спочатку турнір, а потім матч пам’яті Анатолія Мудика, екс-гравця «Случа», який помер у молодому віці. Втім, нині вирішили дещо змінити назву цих змагань, щоб згадати не лише про Анатолія, а й про інших футболістів, які пішли з життя.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також