Донечці звільненої з полону медикині влаштували у Рівному фотосесію

2982 0

Ми у соцмережах:

Донечці звільненої з полону медикині влаштували у Рівному фотосесію

Донечці Мар'яни Мамонової з Рівненщини, яка народилася у Луцьку, влаштували першу фотосесію.

Звільнена з полону медикиня з Рівненщини Мар'яна Мамонова разом з чоловіком провела першу професійну фотосесію з новонародженою донечкою Анною. Відео процесу зйомки опублікувала фотографиня Антоніна Матвійчук, яка має власну студію для новонароджених, повідомляє Главком.

-  Її маму, завдяки волі та жазі до перемоги, знає весь світ, а тепер подивіться просто на це маленьке янголя, – прокоментував міський голова Рівного Олександр Третяк.

Нагадаємо, що Мар'яна Мамонова вагітною перебувала у російському полоні понад чотири місяці. Її звільнили 21 вересня, а вже 25 вересня жінка народила дівчинку у Волинському обласному перинатальному центрі. Батьки назвали немовля Анна.

Нагадаємо, 21 вересня відбувся обмін полоненими. Із 215 бранців, яких врятували з російського полону, безпосередньо 200 захисників обміняли на Віктора Медведчука, якому раніше було повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 1 ст. 258-3 (сприяння терористичній організації) та ч. 1 ст. 438 (розграбування національних цінностей) Кримінального кодексу України. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також