Донька голови тергромади з Острога бере участь у Лізі блогерів (ВІДЕО)

1056 0

Ми у соцмережах:

Мирослава Ягодка

Острожанка Мирослава Ягодка взяла участь у новому інтернет-проєкті “Ліга Блогерів”. Тут 16 блогерів з усієї країни змагаються за звання найкращого.

Міра – донька голови Острозької територіальної громади Юрія Ягодки – говорить просто: ходяче свято, шалений позитив і україномовна блогерка, повідомляє телеканал ITV. Позмагатися їй випало із мамою трьох дітей Яною Осиповою, яка вже 9 років веде сторінку в Instagram, щоб мотивувати людей і показати, що в цьому житті все реально. Що ж довелося робити суперницям?

Дивіться! 

Після випробувань – вердикт суддів – це троє відомих блогерів України. За їхніми словами, спершу Мирослава трішки розгубилася. Але оскільки саме в ній побачили розвиток та уміння взяти себе в руки, саме вона пішла далі.

Своїми враження дівчина поділилася на своїй сторінці:

Оййй, тепер можу поділитися з вами своїми враженнями від шоу «Ліга блогерів» від @epicentr_ua 
.
Дівчинка з Острога, яка три роки веде блоги, завжди зіткається з тіньовими банами отримала нарешті шанс показати себе. І не прогавила його!
.
Коли мені зателефонували й сказали, що я пройшла в 16-ку учасників — я ледь не зійшла з розуму від щастя. Такі емоції! Ви про це знаєте, нижче є пост на цю тему.
.
Наближався час зйомок шоу і так почала боятися! По-перше, я з Острога, маленьке місто. А там треба їхати в Київ. По-друге, на мене дуже повпливав карантин. Якщо раніше мені було набагато легше спілкуватися з людьми вживу, то після карантину все змінилося. Я просто боялася.
.
Але поїхала. Була вражена якісною підготовкою шоу. Не очікувала, що все буде настільки серйозно. Камери, редактори, продюсер, режисер, оператори...Так все по-справжньому, як в моїх мріях...
Спочатку так хвилювалася, але потім розкачалася і почувалася комфортно. За це завдячую редакторці та Вадіму, які були весь час біля мене.
.
Після першого туру я зійшла зі знімального майданчика і пішла думати. НАРЕШТІ зрозуміла, що я ПО-СПРАВЖЕЬОМУ хочу пройти далі і маю відкритися ще більше. В другому турі мені вдалося відкритися більше, однак найголовніше, там я була МАКСИМУМ СОБОЮ. Тією Мірою, яка є.
.
Коли Діма Варварук @dima_varvaruk віддав свій голос мені...Оххх, я не знала як реагувати. Була так рада!!!І щиро вдячна, що повірив в мене.
.
І після зйомок я просто зітхнула з полегшенням. Всі свої сили та емоції віддала випуску шоу, а після зйомок емоцій та сил вже не було, апетиту теж. Я просто сиділа без емоцій та мовчала. А коли у мене так стан, то я точно повністю віддалася справі:)
.
Полегшення тривало не довго. За декілька хвилин я нарешті зрозуміла, що пройшла ДАЛІ. І маю стати ще кращою. Наступного разу ЗОБОВ‘ЯЗАНА СТАРАТИСЯ ЩЕ БІЛЬШЕ.
.
Ви дивилися шоу? Як вам? 

Шоу «Ліга блогерів» на YouTube-каналі Епіцентру створено з метою підтримки сфери українського блогінгу! Протягом 4-х конкурсних етапів 16 учасників з усієї країни змагатимуться за грошові призи, звання найкращого блогера Ліги та право стати амбасадором компанії. Учасники шоу виконуватимуть креативні завдання, а глядачі та ведучі їх оцінюватимуть. Загальний фонд шоу: 500 000 грн.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також