Допоможіть 14-річному хлопцю з Рівного, у якого несподівано виявили рак

10126 0

Ми у соцмережах:

Допоможіть 14-річному хлопцю з Рівного, у якого несподівано виявили рак

Просять допомогти 14-річному Юрію з Рівного, який закінчив 8 клас 23-ї школи.

У квітні хлопець захворів на гайморит, хоча не мав схильності до цієї хвороби. Два тижні лікували гайморит, який дав ускладнення. І ще два тижні довелося лікувати гнійний флюс.

Після цього вирішили обстежитися в обласній лікарні, де у хлопця виявили один з видів ревматоїдного артриту. І це захворювання лікували Юрі ще впродовж двох тижнів стаціонару. Проте батькам порекомендували поїхати у Львів, щоб підтвердити правильність лікування. Два тижні тому Олеся із сином звернулися до медиків сусіднього міста, і лікар миттєво спростувала діагноз артрит.

Лікування скасували і направили Юрія до відділення гематології у Львівській чорнобильській лікарні. Хлопець здав усі необхідні аналізи. За симптомами лікарі поставили діагноз - лімфома Ходжкіна, але чекали на результати аналізів. У понеділок біопсія підтвердила лімфому. Поки рівень ураженості організму 14-річного Юрія батьки ще не знають.

Власне для цього їдуть у Мінськ на обстеження, щоб зробити спеціальну томографію. За її результатами білоруські медики повідомлять, чи візьмуться за лікування. Попередньо батькам озвучили суму у 50 000 доларів. Але документально ще це не підтвердили.

Батьки підлітка звертаються до небайдужих з проханням про допомогу. Номер картки «Приват Банку»:

5168 7573 2508 5258 - Атапін Олександр Миколайович (батько)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також