Допоможіть чоловіку згадати, хто він!

3532 0

Ми у соцмережах:

Допоможіть чоловіку згадати, хто він!

Понад чотири місяці правоохоронці намагаються встановити особу чоловіка, який через падіння на Тернопільщині не може пригадати місця свого проживання та як він опинився на території районного центру.

- Ще наприкінці листопада 2018 року на лінію «102» надійшло повідомлення від диспетчера районної лікарні, який зазначив, що до них звернувся чоловік з травмою голови на скаргами на головний біль. Невідомий не міг повідомити свої анкетні дані, оскільки втратив пам’ять в результаті падіння, -  розповіла начальник сектору Бережанського відділу поліції Галина Баклакова.

- Того дня сніжило й було дуже слизько. Я зашпортнувся й впав назад, при цьому вдарився головою об бордюр. До мене одразу підійшла жінка й завела до медичного закладу, де мені надали медичну допомогу,  - розповів незнайомець.

Як повідомив заступник директора некомерційного комунального підприємства Бережанської центральної районної лікарні Ярослав Корбило, пацієнт поводить себе спокійно й як такий шкідливих звичок немає, окрім паління. Наразі він продовжує знаходиться в медичному закладі.

 

 

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією про чоловіка, поліцейські просять телефонувати за номерами у Бережанах (03544) 2-12-45, (067)-306-98-91 або на лінію «102».

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також