Допоможіть нардепці з Рівного виконати обіцянку перед батьками загиблої Австрійки!

1989 0

Ми у соцмережах:

Яна Зінкевич

Днями виповниться 5 місяців від дати, коли батальйон "Госпітальєри" отримав страшну звістку: екіпаж "Кракен", який успішно виконував завдання у Донецькій області і встиг вивезти понад 150 людей, потрапив у жахливу ДТП. Друга, ще чорніша новина оглушила усіх за кілька годин: посестра Австрійка відійшла у засвіти внаслідок отриманих у ту ніч поранень.

Наталя Фраушер була за фахом лікаркою та вже довгий час жила і працювала у Австрії. Саме тому взяла таке псевдо. Вона мала люблячу родину, виховувала неймовірну красуню-доньку, багато подорожувала, з радістю допомагала людям - здавалося б, у її житті не існувало ні темних фарб, ні похмурих днів. Здавалося, ніщо не може засмутити її чи вивести з рівноваги.  Після повномасштабного російського вторгнення, Наталя повернулась до України та вступила до лав Медичний Добровольчий Батальйон Госпітальєри • Hospitallers Paramedics, щоб допомагати рятувати життя людей на фронті. Вона стала частиною одного з найвідоміших медичних екіпажів України та взяла участь успішній евакуації 152 пацієнтів з фронтових лікарень Бахмута, Дружківки та Рубіжного. На жаль, несправедлива доля дала їй так мало часу на цій землі...

- На похованні Австрійки, я дала обіцянку її батькам та близьким, до ми обов‘язково знайдемо такий самий реаніавтобус та назвемо його Австрійка. Щоб наша Наталя продовжувала своє покликання навіть після своєї смерті, - повідомила сьогодні у Фейсбуці Яна Зінкевич, депутатка Верховної Ради України з Рівного - командирка батальйону "Госпітальєри". - З натхненним серцем офіційно оголошуємо, що до роботи на прифронтовій лінії готується евакуаційний автобус "Австрійка" - це другий у державі подібного типу евакуаційний автобус, екіпаж якого буде проводити евакуації поранених з прифронтової зони до дальніх областей України. Кожен виїзд, кожну надану допомогу буде присвячено нашій посестрі Австрійці. Автобус ми вже закупили завдяки вашій допомозі. Тепер я прошу вас долучитись до зборів, щоб у найближчий час доукомплектувати екіпаж технікою та провести фінальні ремонтні роботи. Реквізити для пожертв шукайте нижче у пості. Буду вдячна за репост та будь-яку посильну допомогу! Заради кожного життя! Банка «Для Австрійки». Сума збору 1 800 000. Усі реквізити - на сторінці Яни Зінкевич у Фейсбуці.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також