Допоможіть врятувати Юлю!

2299 0

Ми у соцмережах:

Допоможіть врятувати Юлю!

Наша тринадцятирічна донька Юля від народження бореться за своє життя, в неї страшний діагноз: муковісцидоз. Ця хвороба потребує щоденних 2-разових інгаляцій з дренажним масажем. Дитина не знає смаку хліба і хлібопродуктів із злакових культур, не має права з’їсти нічого, не випивши таблеток, без яких її життя не може продовжуватись, а це все кошти і не малі. Лише один «Креон» коштує 1200 грн. на місяць, ще добре, що ці таблетки районна лікарня дає безкоштовно.

Наша тринадцятирічна донька Юля від народження бореться за своє життя, в неї страшний діагноз: муковісцидоз. Ця хвороба потребує щоденних 2-разових інгаляцій з дренажним масажем. Дитина не знає смаку хліба і хлібопродуктів із злакових культур, не має права з’їсти нічого, не випивши таблеток, без яких її життя не може продовжуватись, а це все кошти і не малі. Лише один «Креон» коштує 1200 грн. на місяць, ще добре, що ці таблетки районна лікарня дає безкоштовно. Згідно з законодавства, держава повинна забезпечити безкоштовним лікуванням хворих з таким діагнозом, але держава також такої змоги не має, незважаючи на те, що в нашому районі наша донька єдина така хвора. Щоб зберегти життя, Юлія змушена проходити систематично, тричі на рік, курс антибіотикотерапії в обласній дитячій спеціалізованій клінічній лікарні м. Львова. Один курс такого лікування на сьогодні коштує до 8 тис. грн. До цього часу ми лікували доньку за власний рахунок, але з кожним днем ліки стають дорожчі і для нас лікування стає недоступним, хоча ми обоє працюємо. Такі обставини змушують нас звернутися до людей, котрі можуть зрозуміти нашу проблему і, маючи можливість, допомогти нашій доньці Юлі виборювати життя у страшної хвороби. Подружжя Башматів, Демидівський район.

Реквізити рахунку ПІБ отримувача БАШМАТ НАТАЛІЯ МИКОЛАЇВНА № рахунку 262001595591 Ідентифікаційний код отримувача 2571409666 Банк отримувача «Райффайзен Банк Аваль» МФО банку отримувача 380805


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також