Допоможіть зібрати кошти на лікування та реабілітацію відомому рівнянину

2252 0

Ми у соцмережах:

Допоможіть зібрати кошти на лікування та реабілітацію відомому рівнянину

Тяжко захворів на остеомієліт Сергій Степанишин, ексредактор газети "Волинь". Є небезпека повністю втратити можливість ходити.

Про це повідомив у Фейсбуці Віталій Поровчук, священник Благодійної місії  "Православне діло": 

- Друзі, тяжко захворів на остеомієліт Сергій Степанишин, є небезпека повністю втратити можливість ходити. Сергія я знаю багато років. Познайомився з ним у Рівному у Народному Домі. Сергій був серед тих, хто засновував "Просвіту" і Народний Рух України на Рівненщині, редагував у кінці 1980-их самвидавівське видання "Просвіта", яке друкувалося підпільно у Литві, був серед ініціаторів відродження рівненського часопису "Волинь", заснованого Уласом Самчуком, довгий час працював редактором цього видання. Друг Сергій багато зробив для української справи.
Тепер живе з мамою, якій 90 років, немає рідних, перебуває у відділенні травматології і ортопедії Рівненської обласної лікарні, очікує на операцію.
Воїни, учасники російсько-української війни з ГО "Ветеранське братство" та рівненські пластуни, спільно з Благодійним фондом "Скарбниця надії" збирають кошти на лікування та реабілітацію Сергія Степанишина. Дякуємо за підтримку. Хай Бог усіх благословить!

БФ Скарбниця Надії
IBAN UA54 333391 00000 26007054713460
Код ЄДРПОУ 37685693
Призначення платежу - добровільна пожертва для Сергія Степанишина.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також