Допоможуть погасити відсотки за кредитами на утеплення

1195 0

Ми у соцмережах:

Допоможуть погасити відсотки за кредитами на утеплення

П’ятьом ОСББ Рівного допоможуть погасити відсотки за кредитами на утеплення. Така підтримка започаткована цього року та надійде з обласного бюджету.

Як розповідають розробники ініціативи – департамент ЖКГ, енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків компенсують 10 % за банківськими позиками.

- Кошти отримають ОСББ – «ВЕРБОВА, 2», «Пушкіна-40», «ЮВІЛЕЙНА 5», «Прометей» та «Соборна 36». Вони найактивніші з-поміж усіх інших, тому й стали першими учасниками Комплексної програми енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки. Згідно цього документу передбачені кошти на додаткову фінансову підтримку для ОСББ, - розповідає заступник голови Рівненської ОДА Олександр Корнійчук.

Загалом Програмою передбачено фінансова підтримка у розмірі 200 тисяч гривень.

Пресслужба Рівненської ОДА повідомляє, що на даний час підписано генеральні договори про взаємодію з ПАТ АБ «Укргазбанк», АТ «Ощадбанк», «Приватбанк» про співпрацю з об’єднаннями. А також нагадує, що у державі працює  урядова програма з енергоефективності. Її учасники-ОСББ отримують безповоротну фінансову допомогу – щонайменше 40% від суми залучених коштів на утеплення. Таким чином, мешканці утепленого будинку значно скорочують витрати сімейного бюджету на оплату комунальних послуг. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також