Допоможуть томати й часник

1304 0

Ми у соцмережах:

Допоможуть томати й часник

Фахівці зазначають: жодна їжа не здатна вилікувати рак. Для цього потрібна комплексна терапія. Але певні продукти можуть допомогти організму впоратися з хворобою, адже зміцнюють імунітет, борються із запаленнями і виводять токсини.

Дослідження показали, що позитивний ефект в боротьбі з раком надають антиоксиданти. Це речовини, які містяться в багатьох продуктах рослинного походження і здатні боротися з токсинами, бактеріями, знижувати запальні процеси. Особливо багато антиоксидантів міститься в часнику, куркумі, зеленому чаї, томатах, овочах сімейства хрестоцвітих, какао-бобах, винограді, чорниці.

Особливо варто звернути увагу на томати, часник і куркуму — вчені прийшли до висновку, що антиоксиданти в цих продуктах володіють сильними протираковими властивостями. У томатах міститься антиоксидант лікопін, ефективність якого була доведена клінічно. А найцікавіше те, що він не руйнується при термічній обробці.

Дуже важливо, щоб організм отримував достатню кількість ненасичених жирних кислот. Вони позитивно позначаються на роботі серця, покращують еластичність судин, виводять надлишки холестерину, а також є важливим будівельним матеріалом для клітин, гормонів і ДНК. Ненасичені жирні кислоти у великій кількості містяться в оливковій олії, морській рибі, горіхах, насінні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також