Дорога до Млинова така розбита, що у пасажирів «клацають зуби»

3187 0

Ми у соцмережах:

Дорога до Млинова така розбита, що у пасажирів «клацають зуби»

Мешканці Млинова нарікають на поганий стан дороги у напрямку Луцька. Хоч дорогою через село Маслянка користуються десятки людей, проте ремонтувати її не поспішають.

Олег Похильчук, мешканець Млинова:

Дорога з Млинова через село Маслянка у напрямку Луцька в жахливому стані. Нею просто неможливо їхати. Просто боляче дивитися на усе це. Жаліються усі люди, терплять збитки місцеві підприємці. Люди, які їдуть в маршрутках, відчувають цю поїздку, наче вони їдуть по Карпатських горах. Одне телеп-телеп-телеп. Вибоїни такі, що перед ними маршрутка мусить зупинятися, а потім знову потихеньку рушати. Цією дорогою автобуси на Польщу, Італію та Німеччину вже не їдуть, бо не можуть там проїхати. А люди із сіл мучаться, бо не мають іншого виходу. Кожних вихідних на базар до Млинова приїздить багато людей. Нещодавно подружжя вночі їхало тією дорогою, то автомобіль потрапив у величезну вибоїну. Жінка так травмувалася у цій ДТП, що її забрали до лікарні.

Володимир Чайка, депутат Рівненської облради:

Ця дорога є візиткою Млинова, адже вона веде до траси Брест-Чернівці. Люди їдуть цією дорогою в напрямку Луцька та Дубна. Але зараз там проїхати неможливо. Травмуються люди, ламаються автомобілі. Якщо тією дорогою їхати на джипі, то у водія будуть клацати зуби в салоні автомобіля. Настільки там глибокі вибоїни. Якщо таке відбувається з джипом, то уявіть, що відчувають люди в легковиках.

Я через цю дорогу звертався куди тільки міг. Однак місцева влада киває на службу автодоріг, а ті кажуть — у державі немає грошей. Ми просили, щоб відремонтували хоч кілометр, хоч 400 метрів цієї дороги. Для держави це крапля у морі, витрати будуть невеликі. Але мене ніхто не чує.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також