Дорога Климука, смертельний поворот і нові будівельні хитрощі

1896 0

Ми у соцмережах:

Дорога Климука, смертельний поворот і нові будівельні хитрощі

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» ми розповімо про будівництво проїзду до масиву, де землю виділяли «заслуженим комунальникам», а поселилися депутати та посадовці.

Також ми розкажемо, чому на повороті у Птичі Дубенського району так часто трапляються ДТП, як під прикриттям громадських організацій у Рівному будуватимуть багатоповерхівки, чому секретар міськради хоче, щоб у нашому місті було як у Вінниці, на скільки «виросте» Народний дім та що буде з кафе «Туман».

Ми розповімо, чому досі на Рівненщині не ремонтують місцеві дороги, на які вже виділено гроші, чому ОДА не вдалося врегулювати релігійні суперечки в області та чи з’являться у нас дитсадки на перших поверхах багатоквартирних будинків.

А ще у цьому номері – які послуги мають надавати сімейні лікарі своїм пацієнтам, скільки грошей і на що одержить Рівненщина з ДФРР, на скільки піднімуть зарплати будівельникам, чому у Рівному тримати гараж дешевше, ніж у Демидівці, а у Гощі не відремонтували будинок культури, хоч гроші «освоїли».

Шукайте на наших сторінках про напад на поліцейського у Дубенському районі та про підозрюваного у ДТП на «варшавці», в якій загинуло четверо людей, про знесення гаражів у Рівному, перепис дерев та кущів, марно відремонтоване подвір’я та коли у Рівному можна чекати на сортування сміття.

І не пропустіть чуттєве інтерв’ю з художником Русланом Прокопчуком, чиї картини мають шалену популярність, а також розповіді про небезпеку рівненського підземелля та ідею управління культури встановити у Рівному півтори сотні табличок з історією.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також